18.3 C
Novi Pazar

Incident na Skupštini – Zoranić uputio psovke odbornicima (Video)

Published:

Prvo skupštinsko zasijedanje Skupštine grada Novog Pazara u 2021. godini obilježio je incident odbornika Sandžačke demokratske pratije (SDP) Kasima Zoranića koji je uputio niz uvreda i psovki odbornicima Stranke pravde i pomirenja (SPP).

Razlog za ovakvu reakciju Zoranića jeste zahtjev odbornika SPP-a Edina Zećirovića da predsjednica Skupštine Anela Šemsović iznađe mehanizam kako bi odbornici dobili odgovore na pitanja koja ja su postavili prije više od 90 dana.

U trenutku kada je gospođa Šemsović dala pauzu od 15 minuta kako bi obavila konsultacije sa predsjednicima odborničkih grupa, odbornik Zoranić je ustao sa svog mjesta uputivši prijetnje i psovke odbornicima riječima: “Ada neće nasilno preuzet ovu Skupštinu da j….. majku majčinu”.

Predsjednik odborničke grupe SPP-a Edin Zećirović čestitao odbornicima SPP-a na mirnoj i prisebnoj reakciji na ovu provokaciju. Kazao da je predsjednica Skupština prihvatila zahtjev SPP-a, te da su predsjednici odborničkih grupa potpisali zaključak kojim se nadležni organi obavezuju da u roku od 20 dana dostave odgovore na sva odbornička pitanja.

Izvor: SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img