18.9 C
Novi Pazar

Studentski dnevnik IUNP petkom od 18h na Sandžak televiziji

Published:

Studenti Internacionalnog univerziteta u okviru vannastavnih aktivnosti ponovo su aktivni na projektu Studentski dnevnik. Ovog puta u novom ruhu i u novom terminu. Na Sandžak televiziji svakog petka sa početkom od 18 časova.

Menadžerka vannastavnik aktivnosti Aiša Bakić više o detaljima i novinama.

“Trenutno vodim novi “Studentski dnevnik” sa novim tv licima. To su studenti sa različitih departmana, studenti prve godine Internacionalnog univerziteta. To je nešto što će da osveži ciotaj projekat. Studentski dnevnik je zadržao svoju staru zamisao. Naravno, mi želimo to da promjenimo tj. želimo da snimamo nove priloge, da to ne bude nešto što se dešava na univerzitetu već da to malo proširimo. Voleli bi da se proširimo na cio Sandžak i sve njegove gradove”.

“Ja sam i sama ranije, predhodnih godina dok sam još bila studentica, vodila dnevnik. Tako da se trudim da svu tu i ljubav i vjeru u taj projekat prenesem na studente. Opet kažem, hvala Bogu pa imamo vrijedne, radne i studente koji žele da sarađuju koji su željni nečega novog. Ovo je potrebno posebno studentima koji nisu iz Novog Pazara a to znam jer ja i sama nisam iz Novog Pazara i to mi je pomoglo da se socijalizujem”.

SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img