18.9 C
Novi Pazar

Zukorlić uputio čestitku Redžepu Taipu Erdoganu

Published:

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) akademik Muamer Zukorlić uputio je čestitku Redžepu Tajipu Erdoganu za ponovni izbor za predsjednika AK Partije.

„Poštovani predsjedniče Erdogan,

koristim priliku da Vam u svoje i ime Stranke pravde i pomirenja uputim iskrene čestitke povodom reizbora na poziciju predsjednika Stranke pravde i razvoja kao i na uspješnom 7. redovnom kongresu Vaše partije.

Snažna Republika Turska garant je stabilnosti i nada za prosperitet šireg evropskog i azijskog prostora. Zato su razvojni procesi i snažne političke partije u Republici Turskoj glavni stubovi u očuvanju postignutog i daljeg unapređivanja svih aspekata društva koji utječu kako na živote i standarde običnih ljudi tako i na širem planu.

Vama, svim izabranim nosiocima funkcija, članovima Kongresa i drugih tijela Stranke pravde i razvoja, uz mahsuz selame, želimo puno uspjeha u radu na dobrobit svih građana Republike Turske, među kojima i više miliona Bošnjaka, koji su, uz svu našu historijsku, duhovnu i kulturnu povezanost, glavna spona naših naroda i snaga jedinstva koje Bošnjake i Turke drži u neraskidivoj vezi u sadašnjosti i budućnosti.“

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img