11 C
Novi Pazar

Dvije virjedne donacije od Ministarstva prosvjete i pravde za OŠ”Bratstvo”

Published:

OŠ „Bratstvo“ u Novom Pazaru je dobila dvije vrijedne donacije od Ministarstva prosvjete i Ministarstva pravde. Direktor Dejan Kulundžić istakao da će ove donacije još više unaprijediti rad škole.

„Mi smo prije dva mjeseca konkurisali kod Ministarstva pravde kao i prije dvije godine kada smo dobili 25.000 eura a ovde godine smo dobili dva miliona dinara za interaktivne table. Mislim da je uz ovu školu i njenu rekonstrukciju i skoro završavanje, da su ove table prijeko potrebne. Podizanje nastave na veći nivo je prijeko potrebno našim đacima. Veliki je značaj što smo dobili tu donaciju. Mislim da se na ovome nećemo zaustaviti. Ujedno smo i od Ministastva prosvjete prije par dana dobili računare za opremanje kabineta informatike. To je isto jedna odlična donacija. Mi se trudimo da poboljšamo uslove našim đacima kao i da pokažemo da će ovo biti jedno od najboljih škola u Srbiji“.

Osvrnuo se na nastavu i kraj radova rekonstrukcije.

„Od prvog do četvrtog ide neposredna nastava. Od 19. aprila počinje za starije razrede nastava. Maj je planiran za kraj radova jer mi već privodimo kraju i ostalo je dvorište da se sredi kao i detalji oko bazena. Mislim da će se rok ispoštovati i da će škola biti spremna za mjesec ipo“.

Upis se odvija po svim protokolima i za sada je zadovoljavajući.

SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img