18.9 C
Novi Pazar

“Klikom do šanse za posao” prvi virtuelni sajam zapošljavanja u organizaciji NSZ

Published:

Prvi virtuelni sajam zapošljavanja pod nazivom “Klikom do šanse za posao” organizovaće Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) 20. maja ove godine. Tom prilikom će 7.500 nezaposlenih lica imati priliku da se predstavi poslodavcima.

Aida Bojadžić, portparolka filijale NSZ u Novom Pazaru pozvala je sve nezaposlene iz ovog grada da se što pre prijave i registruju na sajtu gdje je pokazala kako i izgleda prijava, ističući da je zaista jednostavno.

„Nacionalna  služba  za  zapošljavanje organizuje prvi virtuelni  Sajam  zapošljavanja,  korišćenjem  inovativne internet  tehnologije  koja  obezbeđuje  jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima. Sajam se održava u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10.00 – 16.00 časova. Na Sajmu će učestvovati 70 kompanija koje traže nove zaposlene, a 7.500 registrovanih učesnika (tražilaca posla) će imati priliku za razgovor sa poslodavcima. Svi koji traže posao, mogu da se prijave, a učešće na Sajmu je jednostavno i besplatno. Bez potrebe instaliranja bilo kakvog dodatnog softvera možete se registrovati i uključiti se onlajn sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar). Učešćem na Virtuelnom sajmu zapošljavanja bićete u mogućnosti da ostvarite kontakt sa predstavnicima kompanija-ukoliko tražite posao i tražiocima zaposlenja-ukoliko nudite posao“.

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj“ koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img