18.9 C
Novi Pazar

MOK podijelio bajramske paketiće najmađima

Published:

Muslimanski omladinski klub je trećeg dana Bajrama organizirao podjelu bajramskih paketića za najmlađe. Akcija podjele bajramskih paketića za najmlađe počela je prvog dana bajrama.

Koordinator Muslimanskog omlaninskog kluba ističe da je prethodnih dana podijeljeno više stotina bajramskih paketića širom Sandžaka.

„Mi smo ove bajramske paketiće dijelili najmađima, akcija nije bila zatvorena već je bila otvorenog tipa i poklon su uzimala dječica koja su prolazila ovim lijepim parkom ispred naše kancelarije Muslimanskog omladinskog kluba. Lijepo je u ovim mubarek danima izmamiti osmjeh našim najmađim sugrađanima i obradovati ih sa jednim bajramskim paketićem jer samim tim mi budimo taj osjećaj kod njih i ljubav prema bajramu kako bi se radovali svakom sledećem bajramu, što nam je zapravo i cilj, kako Muslimanskom omladinskom klubu tako i Mešihatu Islamske zajednice u Srbiji. Ovom prilikom želim da se zahvalim na pomoći i podršci Mešihatu Islamske zajednice u Srbiji, posebno predsjedniku Mešihata, muftiji dr. Mevlud ef. Dudiću.”, istakao Hilmo Ljajić

Istakli da su nadaju da ovakva akcija neće biti samo za ovaj bajram već da će se ovakve akcije nastaviti.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img