13.3 C
Novi Pazar

Skupština grada Novog Pazara – Bez razumijevanja za prijedloge opozicije

Published:

Danas je počelo drugo zasjedanje Skupštine grada Novog Pazara u Kulturnom centru. Odbornici opozicionih partija predložili su ukupno 16 dopunskih tačaka, ali i povlačenje pojedinih, ali to nije naišlo na odobravanje vladajuće većine.

Stranka demokratske akcije Sandžaka predložila usvajanje Odluke kojom bi se osudili zločini nad narodom Palestine. Ovaj Prijedlog podržali su odbornici Stanke pravde i pomirenja, ali ne i odbornici Sandžačke demokratske partije.

Predsjednik odborničke grupe SPP-a u Skupštini grada Novog Pazara Edin Zećirović je kao dopunsku tačku Dnevnog reda predložio razrješenje Huseina Memića sa mjesta direktora Kulturnog centra u ovom gradu.

Odbornička grupa Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka tražila je, između ostalog, da se 5. april proglasi Danom mladih, da se pruži pomoć privatnim privrednicima, adekvatno stomatološko zbrinjavanje osoba sa invaliditetom, predlog deklaracije o osudi nasilja nad narodom Palestine, kao i načini praznovanja bošnjačkih nacionalnih praznika i predlog rezolucije o zločinima nad bošnjačkim narodom u Sandžaku, dok je odbornička grupa Stranke pravde i pomirenja (SPP) bili su da se utvrdi materijalna šteta usled ekspanzije nelegalne gradnje, razrešenje direktora Kulturnog centra, poništavanje ugovora o izdavanja u zakup poljoprivrednog zemljišta, izrada tehničke dokumentacije za izgradnju škole u naselju Šutenovac, kao i da parking kod Doma zdravlja bude besplatan 120, umesto 30 minuta.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img