11 C
Novi Pazar

Turistička organizacija Prijepolje dio kampanje “Ja biram Srbiju”

Published:

Turistička organizacija Srbije ljetnju promotivnu kampanju pod sloganom „Ja biram Srbiju“ pokrenula je istoimenom izložbom priređenom podnožju Avalskog tornja. Na njoj je predstavljeno mnoštvo razloga zašto odabrati našu zemlju za turističku destinaciju ovoga ljeta. Turistička organizacija Prijepolje bila je dio ove kampanje.

“Cilj ove manifestacije jeste prije svega mogućnost da pozovemo naše građane da uživaju u ljepotama Srbije posebno tokom ljetnjeg perioda. Turistička organizacija Prijepolje je imala priliku da predstavi svoj rad, kao i kompletnu turističku ponudu. Obzirom na samu lokaciju nađe ponude, imamo prirodna prava bogatstva. Veliki akcenat je stavljen na seoski turizam koji je zaista aktuelan ove sezone. Pozivam strane a i naže domaće goste koji su željni adrenalina i prirode, mi smo predstavili i planinarski turizam kao i pešačenje stazama. Veliki broj posjetilaca je bio zainteresovan za naše kulturno-historijske spomenike u skladu sa prezentacijom našeg vjerskog turizma”.

“U fokusu naše promotivne kampanje na prvom mjestu će biti aktivan odmor i odmor u prirodi. Posjeta kulturno istorijskim znamenitostima, konzumacija fantastične ponude i uživanje u svim dodatnim sadržajima i doživljajima koje Prijepolje ima da ponudi kroz ljetnju sezonu”.

Turistički sektor u Srbiji ima potencijal da bude pokretač ekonomskog razvoja i zapošljavanja pogotovo u ruralnim sredinama rečeno je a Evropska Unija ulaže značajna sredstva u ovu granu naše privrede.

Prošle godine i pored pandemije korona virusa, mnogi su uživali u odmoru u Srbiji a prema svim pokazateljima ova godina će za turističke radnike biti još uspješnija.

SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img