18.9 C
Novi Pazar

“Nedjelja popusta” u Novom Pazaru od sada svake posljednje nedjelje u mjesecu

Published:

Nedjelja popusta“ je privredna manifestacija u Novom Pazaru koju je pokrenula Turistička organizacija Novi Pazar a koju je podržao Grad Novi Pazar, Udruženje prodavaca na velikoj robnoj pojaci Progres, te Regoinalna razvojna agencija Sandžaka SEDA.

Organizatori smatraju da do kraja godine treba biti svaka posljenja nedjelja u mjesecu nedjelja popusta u Novom Pazaru u preko 500 objekata sa cijenama od 10 do 50 odsto nižim od trenutnih. Gradonačelnik Nihad Biševac ponosan na ovu akciju i na dobar odaziv građana.

„Cilj nam je da, kao što je i bila u predhodnom periodu veliku ulogu imala u razvoju Novog Pazara i da je veliki broj građana iz Srbije i regiona dolazio ovdje da kupuje robu, da zajedno sa njima to oživimo. Ovo je jedna od akcija koju smo pokrenuli zajedno da postane i tradicionalno zadnja nedjelja u mjesecu nedelja popusta. Razgovaramo zajedno kako bi mogli da doprinesemo i m i boljoj prodaji kao Gradska uprava ali i Turistička organizacija. Zaista su kod nas jeftini proizvodi i ima šta da se pokaže i kupi“.

Predsjednik udruženja PROGRESS Grada Novog Pazara koji obuhvata privredni razvoj, Šućo Kurtović naglasio da je ovo podrstrek za bolju prodaju.

„Ova akcija je od velikog značaja, ne samo za veliku robnu pijacu već za sve pijace u Novom Pazaru ali i za sam grad Novi Pazar. Nama je želja da svi ljudi cijele regije dođu u Novi Pazar i obiđu sve što nudi grad Novi Pazar. Robu koju svi imamo je ranga Italije zaista a sa mnogo povoljnijim cijenama“.

Direktor Turističke organizacije Dejan Beloica naglasio da je sledeci korak na prodavcima kako bi opravdali očekivanja svih kupaca.

„Efekata ima i novih gostiju ima i sami prodavci kažu da ima novih lica. Imamo puno poziva čak i od strane drugih turističkih organizacija, prevoznika, agencija, gostiju koji bi došli do Novog Pazara. Raspituju se ljudi, kada počinje, kako to izgleda, gdje mogu da budu i gdje mogu da borave. Tako da efekata definitivno ima. Na našim privrednicima je sada sledeći korak da danas popusti urode plodom i da stvarno gosti koji dođu u Novi Pazar budu zadovoljni popustima koje su ovdje zatekli“.

Osim trgovaca koji su iz Novog Pazara, bilo je i iz raznih dijelova cijele Srbije.

Zadovoljni su trgovci koji su u velikom broju uzeli učešće u ovoj akciji, ali i kupci kojih je danas bilo iz svih gradova Srbije.

SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img