11 C
Novi Pazar

Usame Zukorlić: Lista “Muftijin amanet-SPP” posvetit će se problemima običnog čovjeka

Published:

Lista “Muftijin amanet-SPP” posvetit će se svim pitanjima koja se tiču običnog čovjeka, kaže njen nosilac Usame Zukorlić.

“Želimo reformu školskog sistema, direktore koji će raditi ispravno. Želimo reformu u zdravstvenom sistemu. Želimo razvoj u privredi, infrastrukturne promjene, bolje putne pravce. Imamo koalicioni sporazum s vladajućom partijom koji je temelj za nastavak bolje budućnosti i da se zalažemo za velike projekte. Naš narod se raseljava i zbog nedostatka osnovnih uslova za život. Zalgat ćemo se za velike projekte koji će zadržati narod na ovom prostoru od autoputa, gasovoda i svega što je rahmetli muftija inicirao i podržao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naš narod je raseljen, veliki broj je u inostranstvu. Ko nije prisutan može se prijaviti ambasadi ili konzulatu. Prijepolje ima veliku dijasporu, Sandžak, Srbija generalno i svi koji imaju lična dokumenta i državljani su Srbije mogu svoje glasačko pravo ostvariti iako ne borave u svojoj državi na dan glasanja”, kaze Zukorlić.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img