32.7 C
Novi Pazar

Marinika Tepić u Novom Pazaru: Nema koalicije sa strankama bliskim SNS-u

Published:

Predstavlajući izborni program liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, njen nosilac Marinika Tepić u izjavi za medije istakla da će se na ovim izborima glasati za ili protiv Aleksandra Vučića.

“Korupcija je do te mjere, ne samo do nosa nego i preko glave. Podaviše se svi u korupciji. Ne možete dijete da upišete u vrtić ako nemate vezu, ne možete na normalan ljekarski pregled da odete ako se ne podrazumijeva da počastite ljekara. Ja ne krivim tu drugu stranu, krivim sistem kao takav koji je dopustio da to bude pravilo”, kazala je Tepić.

Ne postoji šansa da se ide u koaliciju sa onim strankama koje su bile ili su sada dio politike SNS-a, poručuje Tepić.

“Ja koliko znam oni su u direktnon saradnji sa SNS-om, a obzirom da je naš stav da nema koalicije sa SNS-om i strankama današnjeg režima ni na koji način, ni direktno niti indirektno – to vam je odgovor i na vaše pitanje”, dodala je Tepić.

Na pitanje novinara kako komentariše odziv građana Novog Pazara ovom skupu, Mirinika Tepić kazala da su prisutni oni koji su dušom i umom slobodni ljudi.

“Ovdje nisu ljudi koji su dovezeni autobusima, kolima, kojima je plaćena jedna ili dvije “crvene” da dođu ili sendvič, koji su ucijenjeni radnim mjestima, koji su zbog nekih kapilarnih glasova nagrađeni pa sad moraju da vode svoju porodicu – ovdje su slobodni ljudi, željni pravde, istine i slobode. Ja sam beskrajno ponosna na odziv Pazaraca u današnjem danu”, istakla je Marinika Tepić.

Lista “Ujedinjeni za pobedu Srbije” nalaziće se pod rednim brojem 5.

SANA

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img