32.5 C
Novi Pazar

Priredba učenika Škole Kur’ana Časnog u Sjenici

Array

Published:

Učenici Škole Kur’ana Časnog u Sjenici, mualime i mualimi, imami, roditelji zajedno su zaslužni za uspjehe njenih polaznika. Fotografisanje u parku, šetnja kroz Sjenicu, predstavljanje naučenog poseban je doživlja i ponos. Predstavili su se učenici odjeljenja Ebu Hanife, Sabur džamije i Vrhsjenice.

Nema sumnje da je Škola Kur’ana Časnog jedna od najljepših i najsvjetlijih tačaka našeg Grada i sigurno jedna od najvrednijih ustanova naše Islamske zajednice, našeg medžlisa i Grada. Kako ne bi bila kad ova djeca govore ne bilo kojhe priče već govor Uzvišenog Allaha, dž.š. Gospodara nebesa i zemlje, kaže mr Kemal ef. Mahmutović, koordinator Škole Kur’ana u Sjenici.

Učenici promovišu islamske, moralne vrijednosti.

-Šalju poruku kako jedan normalan čovjek u 21. vijeku treba da izgleda, da se vlada, ponaša i šta treba da govori. Zbog toga smo, dragi roditelji, ponosni što smo dio ove promocije ponosa i veličine, vrijednosti koju nam je Allah dž.š. propisao da je baštinimo i njegujemo, ističe hafiz Irfan ef. Malić direktor Škole Kur’ana Časnog.

Poruka roditeljima da budu ustrajni, dovode svoju djecu koja su garant opstanka i dobrih djela. Također, hafiz Irfan ef. Malić, uručio je prigodne zahvalnice svima koji su dali doprinos da Škola Kur’ana Časnog jedanaest godina radi s uspjehom i u Sjenici.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img