26.8 C
Novi Pazar

Konaković uputio čestitke Zukorliću – U Vama Sandžak ima istinske lidere

Array

Published:

Upućujem iskrene čestitke članstvu i simpatizerima Stranke pravde i pomirenja na uspješno okončanim unutarstranačkim izborima i održanom Kongresu. U izazovnim vremenima uspješno provedene stranačke procedure pokazale su demokratski potencijal i snagu Stranke pravde i pomirenja.

Ostajući vjerna principima i vrijednostima na kojima ju je utemeljio muftija Muamer Zukorlić, ovim Kongresom i radom u proteklih godinu dana stranka je pokazala da je zaživjela u srcima ljudi u Sandžaku i da ostaje trajni vakuf muftije Zukorlića.

Posebne čestitke upućujem novoizabranom predsjedniku Usami Zukorliću i ostatku izabranog rukovodstva. Svojom mladošću, odvažnošću i mudrošću uvjeren sam da ćete nastaviti hrabro koračati putem ka izgradnji boljeg društva za sve. U Vama i Stranci pravde i pomirenja naš bratski Sandžak ima istinske lidere, mladost koja se ne boji izazova i koja je spremna na njih odgovoriti. Kao i ranije, mi Vama i cijelom našem Sandžaku stojimo na raspolaganju da zajednički gradimo našu evropsku budućnost.

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i Pravde

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img