18.5 C
Novi Pazar

SPP: Puna podrška opštinskoj vlasti u Sjenici – Nuhović isključen iz članstva

Array

Published:

Stranka pravde i pomirenja najoštrije osuđuje zlonamjerne napade na funkcionere Stranke pravde i pomirenja u ambijentu kada Opština Sjenica niže uspjehe i kada je uzor ostatku regije Sandžaka kako se izlazi iz finansijske krize u koju je ovu Opštinu dovela prethodna vlast, a koju su činile SDA i SDP kroz razna zaduživanja.

Naglašavamo da dajemo punu podršku opštinskoj vlasti u Sjenici na čelu sa predsjednikom Opštine gospodinom Munibom Mujagićem.

Stranka pravde i pomirenja ne podržava smjenu v.d. direktora Direkcije za uređivanje grada, direktora Javnog komunalnog preduzeća i predsjednika Skupštine Opštine Sjenica.

Osuđujemo sve aktivnosti koje je preduzeo Nusret Nuhović na obaranju vlasti, a koje imaju za cilj samo i isključivo lični interes, a na štetu građana Opštine Sjenica.

Shodno tome Predsjedništvo Stranke pravde i pomirenja jednoglasno isključuje Nusreta Nuhovića iz članstva.

Stranka pravde i pomirenja će upotrijebiti sva zakonom dozvoljena sredstva kako bi se sačuvalo dostojanstvo svakog člana Stranke kao i njen kredibilitet i ugled u konačnici.

Također Predsjedništvo Stranke pravde i pomirenja se zahvaljuje koalicionim partnerima koje čine sa nama vlast u Sjenici na korektnim odnosima i radu u interesu građana naše Opštine.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img