35 C
Novi Pazar

Laguna sa novitetima na sajmu knjiga od 23. do 30. oktobra

Array

Published:

Međunarodni beogradski sajam knjiga, 65. po redu, održaće se od 23. do 30. oktobra. Na izložbenom prostoru u halama 1, 2 i 4, biće predstavljeno oko 400 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Svoje novitete na sajmu knjiga predstaviće i izdavačka kuća “Laguna”.

“Književni događaji godine bez svake sumnje su novi romani Gorana Petrovića “Papir” i “Ikonostas”, ali čitaoce će obradovati i vijest da je stigao novi roman Vladimira Kecmanovića “Kad đavoli polete”, zatim novi roman Gorana Milašinovića “Muk”, novi romani Mirjane Đurđević, Vladimira Kopicla i drugih važnih autora domaće književnosti. Kada je riječ o prevodnoj književnosti najčitaniji strain pisac u našoj zemlji Friedrich Bachmann za svoje čitaoce donosi novi roman “Pobednici” koji zaista predstavlja vjerovatno vrhunac njegovog književnog stvaralaštva. Ovaj prevod stiže gotovo istovremeno sa prevodima u drugim zemljama širom sveta. Jedna od omiljenih autorki na ovim prostorima jeste i Lusinda Rajli, ovoga puta predstavljamo jedan njen roman “Mala italijanka”. Naravno i ovogodišnji sajam obilježit će veliki broj pisaca koji će se družiti sa svojim čitaocima na štandu Laguna u hali 1, njih preko 60 potpisivat će svoje knjige tokom osam sajamskih dana.”, istakla je Tanja Vučković

Ono što je benefit jesu veliki popusti koji će važeti tokom sajamskih dana.

“Oni će se kretati od 15% za jedno izdanje Lagune, a taj popust će se uvećavati za 10, 15, 20% ukoliko se odlučite za veći broj knjiga. Naravno, Laguna i ove godine ima štandove u hali 1 i u hali 4, baš kao što i Delfi knjižare imaju svoje štandove u hali 1 i u hali 4. Dakle, potrudili smo se da čitaocima pružimo sve najbolje što je Laguna u proteklom periodu, pa čak i u ovoj pauzi od dvije godine, koliko sajma nije bilo, uradila, a uradila je mnogo. Tokom trajanja sajma pa sve do 31. oktobra, dakle jedan dan više, u knjižarama će trajati sajamski dani Lagune i Delfi knjižare. To je odlična šrilika za sve one koji nisu prilici da dođu u Beograd, da dođu na sajam knjiga, sajam knjiga dolazi kod vas.”

O svemu se možete dodatno informisati na sajtovima Laguna.rs i Delfi.rs.

 

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img