29.1 C
Novi Pazar

Redžepović: Nisam iznenađen – Gegiću i SDP-a je šaka vlasti ispred interesa naroda

Array

Published:

Nakon što su vlast u Tutinu formirali SDA, Grupa građana “Tutin na prvom mjestu” i SDP, predsjednik OO SPP-a u Tutinu narodni poslanik Zaim Redžepović, istakao da nije iznenađem razvojem situacije, te SDA, Gegić i SDP decenijama unazad zajedničkim snagama Tutin doveli u red najnerazvijenijih i najzaduženijih opština u Srbiji.

Reakciju Redžepovića prenosimo u cijelosti:

Nakon užasne vijesti da se dijete utopilo u Vidrenjaku, o čijem koritu i prirodnom putu ne brinu ljudi koji bi trebali, ali i sjećanja na pronađenog nesrećnog čovjeka koji je skončao u prostorijama nove zgrade gdje se trebaju smjestiti opštinari, umjesto da neko odgovara, mi dobijamo novu, staru većinu!?
Tutin pokušava da otkrije još jedan nivo ispod ovog za koji smo mislili da je dno, doduše i oni (SDP i GG) su mislili da su stigli do dna sa njihovom koalicionom vlašću sve dok im nije javljeno da oni ne smiju da misle!
– Nije lahko razlučiti da li je ovo realizacija prijetnje da Tutin ne interesuje gospodina koji je krađom glasova po Srbiji postao bitan među Bošnjacima ili je čista frustracija jer u ovom Tutinu gdje živi 98% Bošnjaka, sa sve koalicionim partnerom ne može da preturi 1.500 glasova!?
Na drugoj strani, moguće je da je ovo zapravo samo sunovrat SDA politike koja je pristala da se samouništi i služi ovom ‘Vučićevom Bošnjaku’, kako ga od milošte zove svaki simpatizer, funkcioner i član SDA.
– Bilo kako bilo, dobro je da se konačno svi postave tamo gdje pripadaju! Nijesam iznenađen i ne bi trebalo da više ima dileme zbog čega su sve moguće ponude odbili ovi pošteni kojima je evropski Tutin na prvom mjestu, ali im je šaka vlasti sa SDA na čelu ipak ispred prvog mjesta.
– Vjerujem da su otišli tamo jer su znali da će u eventualnoj vlasti sa nama morati da odgovaraju od vakta kada su preko noći nestajale donacije za vodovod iz Turske, za one cijevi koje su negdje nestale, a bile su smještene negdje naspram Dalasa.
– Kud li nestadoše i ko li je tad bio vlast!?
Doduše, znali su i da će neko odgovarati za prodaju Doma kulture za bagatelu.
– Ko li i kako vanredno to izglasa tu pljačku!?
Bilo je još i trebalo je još, ali eto…
Sad neće morati, barem još neko vrijeme!
Prosto, jasno je ono na šta smo ukazivali i prije, razna pakovanja koriste, različito se pakuju, ali sastav ne mijenjaju!
– Nejse, građani biraju!
Ako ovakav lik može da dobije tih hiljadu i nešto glasova u Tutinu sa sve privezkom kojim se kinđuri, ja ne mogu ništa drugo da kažem, osim, ‘Eldorado, čoveče’!
– Pomoćićemo kome god treba usled ove poplave (mislim na kišu).
Danas sam razgovarao o aktuenim problemima i šteti usled poplave sa osvjedočenim prijateljem našeg Tutina, direktorom JP Pošte Srbije Zoranom Đorđevićem.
On je poželeo da ova situacija što prije prođe, ali i obećao da će pomoći šta god i koliko god treba.
Ponosan sam na ovakve prijatelje i hvala im!
Što se tiče druge vrste poplave, koalicije koja je sve živo uništila ovdje, a niko iz Bg (Vlade, nadležnog ministarstva) nije htio da ispoštuje zakon i uradi što bi svugdje na drugom mjestu, nijesmo mogli više i to će morati narod!
Na pitanje čime su zaslužili da Vlada čuva ovo bezakonje i njih na vlasti, neka oni sami odgovore.
– Narod će morati da se odrekne političara koji su se njih i javno odrekli ili neka trpi, dok god može…
Narodni poslanik,
Zaim Redžepović

The post Redžepović: Nisam iznenađen – Gegiću i SDP-a je šaka vlasti ispred interesa naroda first appeared on SANA.

The post Redžepović: Nisam iznenađen – Gegiću i SDP-a je šaka vlasti ispred interesa naroda appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img