18.5 C
Novi Pazar

NEODOLJIV LJUBAVNO-ISTORIJSKI ROMAN „CARICA SISI“ U PRODAJI – Priča o ženi koja je sledila želje svog srca

Array

Published:

Inspirisana Netflix serijom, Carica Sisi je očaravajuća i uzbudljiva priča o snažnoj, strastvenoj i iskrenoj ženi koja je postigla nemoguće.

Godine 1853. bavarska princeza Helena vredno se sprema za udaju za cara Austrije Franca Jozefa. Za to vreme, njena mlađa sestra Elizabeta, poznata kao Sisi, sanja o romantičnoj ljubavi i uglavnom provodi vreme tako što jaše, šeta šumom ili crta. Želi da bude slobodna i srećna i da se ludo zaljubi. Ona zna da je život nešto više od svečanih zakuski i korseta – kad bi joj samo neko dozvolio da sve to iskusi iz prve ruke.

Ali kada se Sisi i Franc sasvim neočekivano sretnu u vrtovima palate, daleko od radoznalih očiju i nemilosrdne kritike dvora, njihova se privlačnost ne može poreći. I kako se njihovi razgovori pretvaraju u nešto više, oni će uskoro morati da biraju između očekivanja svojih porodica i vatrenih želja svojih srca.
Autorka Điđi Grifis inspirisana je snažnim i autentičnim ženskim likovima koji odbijaju da se povinuju društvenim normama. Objavljivala je u Vestdžetu, magazinu Get lost i Fodors travelu.

Istorijsku romansu Carica Sisi, njeno debitantsko delo, potražite na sajtu vulkani.rs i u
knjižarama Vulkan širom Srbije.

The post NEODOLJIV LJUBAVNO-ISTORIJSKI ROMAN „CARICA SISI“ U PRODAJI – Priča o ženi koja je sledila želje svog srca first appeared on SANA.

The post NEODOLJIV LJUBAVNO-ISTORIJSKI ROMAN „CARICA SISI“ U PRODAJI – Priča o ženi koja je sledila želje svog srca appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img