26.3 C
Novi Pazar

Odbornici SPP-a spriječili da dođe do većeg incidenta i fizičkog obračuna u Skupštini grada

Array

Published:

Samostalni odbornik u Skupštini grada Novog Pazara, Edin Zećirović je zatražio ostavku gradonačelnika Novog Pazara Nihada Biševca, jer kako je naveo zbog njegovog nerada građani gube živote. Na ovaj zahjev Zećirovića, osmjehom je reagovao odbornik SDP-a Ramiz Župić, nakon čega mu se Zećirović obratio riječima “Župiću to nije smiješno koliko god to vama izgledalo smiješno, neko je izgubio život, zapamtite”.

Župić je nakon toga otišao do Zećirovića, koji je potom sa skupštinske govornice prenio da mu je Župić rekao da će ga ugaziti, nakon čega uslijedio metež i prekid zasijedanja.

Odbornici SPP-a spriječili su da dođe do većeg incidenta i fizičkog obračuna između Župića i Zećirovića. Odbornik Jonuz Džanković je smirio Župića i Zećirovića, a onda i muslihunio između njih kako bi iznašli kompromis, nakon čega je sjednica Skupštine nastavljena.

The post Odbornici SPP-a spriječili da dođe do većeg incidenta i fizičkog obračuna u Skupštini grada first appeared on SANA.

The post Odbornici SPP-a spriječili da dođe do većeg incidenta i fizičkog obračuna u Skupštini grada appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img