26.8 C
Novi Pazar

Predsjednik BNV-a u Crnoj Gori čestitao dr. Pramenković izbor za predsjednicu BNV-a u Srbiji

Array

Published:

Uvažena gospođo Pramenković,
Ovim putem upućujem Vam iskrene čestitke povodom imenovanja na mjesto predsjednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća u Srbiji.

Institucija na čijem ste čelu, važi za najviše predstavničko tijelo Bošnjaka u Republici Srbiji, čija misija je veoma važna za unapređivanje prava i položaja Bošnjaka. U proteklom periodu imali smo veoma blisku saradnju sa prethodnim sazivom i vjerujem da ćemo tako nastaviti, u cilju poboljšanja statusa i prava Bošnjaka kroz Ustav i Zakone zemalja u kojima djelujemo, uz poseban akcenat na stvaranje uslova za što uspješniju prekograničnu saradnju te na polju promovisanja naše zajedničke tradicije, obrazovanja, informisanja, kulture i historije kao i na svim drugim poljima od važnosti za bošnjački narod.

Posebno me raduje tačka Vašeg sporazuma, koji ste potpisali sa partnerima u Vijeću, koja se odnosi na uspostavu jedinstvene Islamske zajednice što predstavlja važan segment jedinstva bošnjačkog naroda, za koje se Vi i mi neizmjerno zalažemo.
Želim Vam puno uspjeha u obavljanju povjerene dužnosti.

Esselamu alejkum!
Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori
Predsjednik
Ejup Nurković s.r.

The post Predsjednik BNV-a u Crnoj Gori čestitao dr. Pramenković izbor za predsjednicu BNV-a u Srbiji first appeared on SANA.

The post Predsjednik BNV-a u Crnoj Gori čestitao dr. Pramenković izbor za predsjednicu BNV-a u Srbiji appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img