26.3 C
Novi Pazar

Sastanak članova Poslaničke grupe prijateljstva sa Azerbejdžanom i ambasadora Azerbejdžana u Srbiji

Array

Published:

Predsjednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Azerbejdžanom Dušan Marić i članovi grupe dr. Jahja Fehratović, Zaim Redžepović razgovarali su u Domu Narodne skupštine sa ambasadorom Azerbejdžana u Srbiji Kamilom Hasijevim.
Predsednik Dušan Marić, poželeo je dobrodošlicu ambasadoru i ukazao na tradicionalno dobre i prijateljske odnose dveju zemalja.
Zajednički su ocijenili da postoji prostor za unapređenje saradnje u oblasti ekonomije, kulture, turizma, omladine kao i unapređenju saradnje na planu rodne ravnopravnosti. Podsjetili su da je prošle godine obilježeno 25 godina od uspostavljanja zvaničnih diplomatskih odnosa i osvrnuli se na infrastrukturne projekte i prisutne azerbejdžanske kompanije u Srbiji.
Dr. Fehratović je prenio selame ambasadoru Hasijevom od vrhovnog poglavara muslimana u Republici Srbiji muftije prof. dr. Mevluda Dudića i poziv da posjeti Mešihat Islamske zajednice u Srbiji, što je ambasador sa velikim zadovoljstvom i prihvatao.

The post Sastanak članova Poslaničke grupe prijateljstva sa Azerbejdžanom i ambasadora Azerbejdžana u Srbiji first appeared on SANA.

The post Sastanak članova Poslaničke grupe prijateljstva sa Azerbejdžanom i ambasadora Azerbejdžana u Srbiji appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img