29.1 C
Novi Pazar

Predsjednica BNV dr. Misala Pramenković na sastanku sa ministrom prosvjete gospodinom Brankom Ružićem

Array

Published:

Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Misala Pramenković prisustvovala je sastanku, održanom u Vladi Republike Srbije, koji je priredio ministar prosvjete gospodin Branko Ružić. Ispred Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog prisustvovao je državni sekretar dr. Rejhan Kurtović.
Pored predsjednice BNV dr. Pramenković, sastanku su prisustvovali predsjednici i predstavnici nacionalnih savjeta nacionalnih manjina u Republici Srbiji.

Na sastanku se razgovaralo o izazovima i rezultatima u oblasti obrazovanja, na kojem je ministar istakao da podržava i podstiče sve inicijative nacionalnih savjeta koje doprinose unapređivanju kvaliteta i dostupnosti obrazovanja i vaspitanja na jezicima nacionalnih manjina.

The post Predsjednica BNV dr. Misala Pramenković na sastanku sa ministrom prosvjete gospodinom Brankom Ružićem first appeared on SANA.

The post Predsjednica BNV dr. Misala Pramenković na sastanku sa ministrom prosvjete gospodinom Brankom Ružićem appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img