26.8 C
Novi Pazar

Delegacija BNV u posjeti premijeru Federacije Bosne i Hercegovine gospodinu Fadilu Novaliću

Array

Published:

Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća, sa saradnicima, sastala se danas sa premijerom Federacije Bosne i Hercegovine, u sjedištu Vlade Federacije u Sarajevu. 
Delegaciju Vijeća, pored predsjednice, činili su i predsjednik Izvršnog odbora dr. Fuad Baćićanin, potpredsjednici dr. Jasmina Baltić Curić i dr. Mustafa Fetić i šef Kabineta Semir Madžgalj.
Predsjednica BNV dr. Pramenković je gospodina Novalića upoznala sa radom i planovima za buduće djelovanje Vijeća, te prenijela utiske sa sadržajnih i konstruktivnih sastanaka sa reisu-l-ulemom dr. Kavazovićem i bošnjačkim članom Predsjedništva BiH dr. Bećirovićem.
Tokom sastanka, bilo je riječi o uspješno završenom projektu donacije lektira za osnovne i srednje škole u Sandžaku, te o nastavku saradnje i budućim projektima uz podršku Vlade Federacije.

The post Delegacija BNV u posjeti premijeru Federacije Bosne i Hercegovine gospodinu Fadilu Novaliću first appeared on SANA.

The post Delegacija BNV u posjeti premijeru Federacije Bosne i Hercegovine gospodinu Fadilu Novaliću appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img