26.3 C
Novi Pazar

Predstavnici Media centra na predramazanskom susretu novinara u Sarajevu

Array

Published:

 

Uprava za vjerske poslove Rijaseta Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini i Media centar Islamske zajednice danas su organizirali tradicionalni sastanak s predstavnicima medija, s ciljem informiranja o pripremi i realizaciji programa u medijima povodom mjeseca ramazana.

U svojstvu predstavnika Media centra Islamske zajednice u Srbiji, sastanku su prisustvovali direktor Salahudin Fetić i urednik vjerskog programa na Sandžak TV Hazim Zukorlić.

Prisutnim ureenicima novinarima obratili su se direktor Uprave za vjerske poslove hafiz dr. Mensur-ef. Malkić, voditelj Odjela zhatabet, vaz i iršad mr. Meho Šljivo, direktor Media centra dr. Muamer Tinjak, izvršni direktor programa Media centra Nedim Hrbat.

Predstavnici medija su iskazali zahvalnost na pozivu, kao i zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom.

Prisutni su uzeli učešće kroz diskusiju sa komentarima i prijedlozima poboljšanja saradnje posebno u području razmjene proizvedenih audio i video zapisa, tematskih emisija, prenosa programa obilježavanja značajnih datuma, mubarek noći, bajramskog programa i drugih sadržaja vezanih za ramazan.

Izvor: MINA

 

The post Predstavnici Media centra na predramazanskom susretu novinara u Sarajevu first appeared on SANA.

The post Predstavnici Media centra na predramazanskom susretu novinara u Sarajevu appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img