26.8 C
Novi Pazar

Filijala NSZ-a Novi Pazar organizovala Forum poslodavaca

Array

Published:

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru organizovala je Forum poslodavaca u sali MMC-a Doma Kulture. Na tom Forumu prezentovani su aktuelni Javni pozivi, konkursi NSZ-a, kao i programi i mjere Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije. Priustni poslodavci zadovoljni mjerama, ističu da im je Filijala NSZ-a u Novom Pazaru pomogla da pokrenu svoje biznise, te da uposle radnike.

“Meni je dosta toga pomogla Filijala da pokrenem svoj posao, svoj sopstveni biznis. NSZ je to prepoznala i uz pomoć njih ja sam otvorila svoju radnju”, ističe Dženita Lukač.

“Mi smo na početku svog poslovanja imali 15-tak radnika, a uz pomoć NSZ-a imali smo preko 20 uspješnih posredovanja. Ovaj program jako je koristan za poslodavce, jer na ovaj način mogu doći do raznih programa”, kaže Danilo Marinković.

Veliki broj poslodavaca već je dovoljno informisan, kaže direktor NSZ-a Zoran Martinović. Ovogodišnja izdvajanja koja nisu mala, dodaje, biće usmjerena uglavnom u privatni sektor.

Prvi čovjek grada Nihat Biševac ističe da su ovakvi forumi korisni našim poslodavcima, te da je Novi Pazar grad privrede i vrijednih ljudi koji hoće i žele da rade i doprinose.

 

The post Filijala NSZ-a Novi Pazar organizovala Forum poslodavaca first appeared on SANA.

The post Filijala NSZ-a Novi Pazar organizovala Forum poslodavaca appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img