32.7 C
Novi Pazar

Delegacija BNV posjetila opštine Limske doline

Array

Published:

Delegacija BNV posjetila predsjednika opštine Nova Varoš gospodina Radosava Vasiljevića

U okviru plana posjeta predsjednicima sandžačkih gradova i opština, predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Misala Pramenković, sa saradnicima, posjetila predsjednika opštine Nova Varoš gospodina Radosava Vasiljevića.
Ovo je bila prva zvanična posjeta predsjedniku opštine Nova Varoš novoizabrane predsjednice dr. Pramenković.
Na sastanku je bilo razgovora o položaju Bošnjaka u opštini Nova Varoš, te je konstantovano da se saradnja BNV i opštine intenzivira kroz projekte koji su od posebnog nacionalnog značaja za Bošnjake, naročito na polju obrazovanja i očuvanja kulturno-historijskog naslijeđa.
Delegaciju Vijeća, pored predsjednice, činili su predsjednik Izvršnog odbora dr. Fuad Baćićanin, sekretar Samer Jusović i šef Kabineta Semir Madžgalj.

Delegacija BNV sa rukovodstvom opštine Prijepolje

U okviru plana posjeta predsjednicima sandžačkih gradova i opština, nakon opštine Nova Varoš, predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Misala Pramenković, sa saradnicima, sastala se sa rukovodstvom opštine Prijepolje koje su činili zamjenica predsjednika opštine Samira Ćosović, pomoćnik predsjednika opštine Muhamed Bašić, vijećnici Aleksandar Vujičić i Njegoš Janjušević.
Ovo je bila prva zvanična posjeta rukovodstvu opštine Prijepolje novoizabrane predsjednice dr. Pramenković.
Tokom sastanka, razgovaralo se o značajnom poboljšanju implementacije nastave na bosanskom jeziku u Prijepolju, isticanju bošnjačkih nacionalnih simbola na državnim institucijama, kao i nastavku saradnje BNV i opštine Prijepolje.
Delegaciju Vijeća, pored predsjednice, činili su predsjednik Izvršnog odbora dr. Fuad Baćićanin, sekretar Samer Jusović, šef Kabineta Semir Madžgalj i saradnik Eldin Jejna.

Delegacija BNV posjetila predsjednika opštine Priboj gospodina Lazara Rvovića

U okviru plana posjeta predsjednicima sandžačkih gradova i opština, nakon opština Nova Varoš i Prijepolje, predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Misala Pramenković, sa saradnicima, posjetila je predsjednika opštine Priboj gospodina Lazara Rvovića.
Ovo je bila prva zvanična posjeta predsjedniku opštine Priboj novoizabrane predsjednice dr. Pramenković.
Na sastanku je bilo razgovora o položaju Bošnjaka, mogućnostima uvođena nastave na maternjem jeziku, kao i službenoj upotrebi bosanskog jezika u opštini Priboj.
Delegaciju Vijeća, pored predsjednice, činili su predsjednik Izvršnog odbora dr. Fuad Baćićanin, sekretar Samer Jusović, šef Kabineta Semir Madžgalj i saradnik Eldin Jejna.

The post Delegacija BNV posjetila opštine Limske doline first appeared on SANA.

The post Delegacija BNV posjetila opštine Limske doline appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img