18.5 C
Novi Pazar

Učenici Srednje stručne škole iz Rožaja posjetili UNINP

Array

Published:

Maturanti srednje stručne škole iz Rožaja obišli su Univerzitet u Novom Pazaru sa svojim profesorima. Želja je bila upoznati se s Departmanima, nastavnim osobljem, uslovima za rad, opremljenosti i ambijentom.

Vjerujem da smo u tom smislu postigli cilj i da smo u saradnji s rukovodstvom Univerziteta i Srednje stručne škole dogovorili posjetu kako bi se učenici detaljno upoznali s uslovima studiranja, mogućnostima, I da će donijeti odgovarajuće pozitivne zaključke a da će odluke biti za njih veoma korisne, kaže prof.dr. Safet Muković, Srednja stručna škola Rožaje.

Univerzitet, kažu maturanti, nudi mnogo prilika.

Meni lično, kao nekome čiji je hobi slikanje, oduševio me atelje, generalno izgled fakulteta, uređenost. Prijatna je atmosfera I baš je fakultet, fakultet, kaže Ajša Dacić učenica Srednje stručne škole Rožaje.

Moja druga solucija pored studiranja medicine je psihologija, Znam da na UNINP postoji studij psihologije, sviđa mi se i preporučila bih mladima, poručuje Dalila Kalač učenica.

Sad su, ističu učenici, prekretnice u kojima treba donijeti ispravnu odluku koja u mnogome utječe na kreiranje budućnosti.

The post Učenici Srednje stručne škole iz Rožaja posjetili UNINP first appeared on SANA.

The post Učenici Srednje stručne škole iz Rožaja posjetili UNINP appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img