35 C
Novi Pazar

Svečanim prijemom u Vijećnici počeo 12. Sarajevo Business Forum

Array

Published:

U okviru ovog događaja dodijeljena su i specijalna priznanja, Medaljon Grada Sarajeva, za značajan doprinos u razvoju privrede i promociji regije. Ovogodišnji dobitnici Medaljona su državni ministar vanjske trgovine UAE Dr. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi i bivši predsjednik Slovenije g. Borut Pahor.

Prije dodjele priznanja prisutne je pozdravio Jasmin Ademović, predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Sarajeva uz poruku kako je Sarajevo Biznis Forum od velikog značaja za promociju naše zemlje u svijetu. Predsjednik Uprave Bosna Bank International g. Alek Bakalović zahvalio se na velikom interesovanju za događaj koji je najznačajni društveno odgovorni projekat BBI banke, a koji se uspješno realizuje već dvaneastu godinu doprinoseći kompletnom privrednom razvoju cijele Bosne i Hercegovine. Premijer Kantona Sarajevo, g. Nihad Uk izrazio je podršku SBF 2023. i naglasio kako Vlada Kantona Sarajevo aktivno radi na unapređenju poslovne klime sa ciljem privlaćenja novih investitora i stvaranjem povoljnih uslova za poslovanje postojećih kompanija.

Detaljan program i agenda 12. Sarajevo Business Foruma 2023 dostupni su na zvaničnoj web stranici www.sarajevobusinessforum.com, te putem zvaničnih mobilnih aplikacija Foruma, dostupnih za Android i iOS.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarajevo Business Forum (@sarajevo_business_forum)

 

The post Svečanim prijemom u Vijećnici počeo 12. Sarajevo Business Forum first appeared on SANA.

The post Svečanim prijemom u Vijećnici počeo 12. Sarajevo Business Forum appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img