19.8 C
Novi Pazar

Drugi dan potrage za nestalim Novopazarcem

Array

Published:


Drugi dan se traga za nestalim Novopazarcem M. F.  Otac nestalog mladića za Sandžak televiziju kaže da još uvijek nema nikakvog pomaka niti bilo kakve informacije o njegovom nestanku. Policija će u potragu krenuti nakon 24h od njegovog nestanka.

Porodica i prijatelji od jučer tragaju za M.F kako bi našli neki trag koji će ih odvesti do njega.

“Cijele noći smo na terenu i tražimo mog sina, ali nažalost još uvijek nema nikakvog pomaka. Ne znamo u kom smjeru je otisao, mobilni telefon mu je i dalje isključen, jako smo zabrinuti i uplašeni. Iz PU Novi Pazar su nam rekli da će tek nakon 24h od njegovog nestanka izaći na teren i krenuti u potragu. Ne znam šta više da kažem, teško mi je”, kazao je zabrinuti otac nestalog mladića.

Inače, kako je  otac nestalog M. F za našu televiziju kazao tokom jučerašnjeg dana, pretpostavlja se da na džumu nije otišao,  što su potvrdile i nadzorne kamere.

Pozvali su sve gradjane ukoliko ga primete ili dobiju neku da obaveste policiju ili pozovu na broj 064443544 i 0691622958.

Podsećanja radi, Novopazarac M. F nestao je jučer oko 13h kada je krenuo ka Islamskom centru na džumu namaz, ali prema riječima oca pretpostavlja se da na džumu nije otišao,  što su potvrdile i nadzorne kamere.

SANA-Aiša Alić

The post Drugi dan potrage za nestalim Novopazarcem first appeared on SANA.

The post Drugi dan potrage za nestalim Novopazarcem appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img