35 C
Novi Pazar

Potpisan ugovor za izgradnju vodovodne mreže u prijepoljskom naselju Ravne

Published:

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek i predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju projekta za unapređenja komunalne infrastrukture kroz izgradnju vodovodne mreže u gradskom naselju Ravne, kojim je za ove namene opredeljeno 16,3 miliona dinara.

Ministar Đerlek ocenio je da će izgradnjom vodovodne mreže, na stotine domaćinstava ovog gradskog naselja dobiti pijaću vodu, dodajući da će na taj način biti rešen jedan od gorućih problema opštine Prijepolje.

Rešavanje izazove na terenu i najvažnijih problema sa kojima se građani suočavaju, kako je istakao Đerlek, dobar je pokazatelj da Vlada Srbije želi da pruži snažniju podršku razvoju ovog regiona, navodeći da danas ne postoji opština u Srbiji u kojoj vlada ne ulaže i u kojoj nisu sprovedeni neki od infrastrukturnih i razvojnih projekta od vitalnog značaja za građane.

„Podržali smo ovaj projekat kako bismo pokazali da brinemo o građanima i kako bismo korak po korak rešavali njihove probleme“, istakao je Đerlek. On je dodao da će sistemom za vodosnabdevanje kvalitet života meštana biti značajno podignut i stvoreni preduslovi za dalji razvoj ovog naselja i opštine Prijepolje.

Zahvalivši ministru Đerleku na podršci, predsednik opštine je dodao da će realizacijom projekta, biti rešeni problemi meštana koji žive u naselju Ravne i obezbeđeni preduslovi za izgradnju vodovoda za niži deo naselja u kojoj se nalaze mnogobrojn firme i zanatlije. Na taj način, kako je objasnio Popadić, projekat će indirektno uticati na budući razvoj preduzetničkog sektora u Prijepolju.

Ministar Đerlek poručio je da će ministarstvo koje vodi nastaviti brigu o građanima Srbije kroz podršku razvojnim projektima opština koji su u najvećem interesu građana Srbije.

The post Potpisan ugovor za izgradnju vodovodne mreže u prijepoljskom naselju Ravne first appeared on SANA.

The post Potpisan ugovor za izgradnju vodovodne mreže u prijepoljskom naselju Ravne appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img