19.8 C
Novi Pazar

Ulica Save Kovačevića u totalnom kolapsu, kamioni zarobljeni (video)

Published:


Zbog obilnih padavina jučer i danas, ulica Save Kovačević je u totalnom kolapsu. Saobraćaj se odvija otežano, a kamioni zarobljeni, kaže za Sandžak televiziju Amel Ibrahimović.

Kontaktirarujući našu televiziju, istakao da je najgora situacija na magistralnom putu, jer se sva voda iz naselja sliva na ulicu.

“Nemamo kišnu kanalizaciju, a voda se sliva u i lndustrijsku zonu. Nemamo infrastrukturu. Sakupljali smo potpise za peticiju i predali je lokalnoj samoupravi, kako bi nam obezbijedili trotoare, ali od tog obećanja, koje su dali pred izbore, još uvijek nema ništa. Ovo nevrijeme nanijelo mi je štetu, na svu sreć nije mnogo”, rekao je za našu televiziju Ibrahimović.

U telefonskom razgovoru naglasio je da su prepušteni sami sebi, i da novonastalu situaciju rješavaju sami, jer odgovora iz lokalne samouprave nema.

Inače, Javno preduzeće “Srbijavode” proglasilo je vanrednu odbranu od poplava, uslijed obilnih padavina i porasta vodostaja na rijeci Ibar na Vodnoj jedinici „Ibar – Kraljevo, Novi Pazar”, na slivu Zapadne Morave.

Aiša Alić

 

The post Ulica Save Kovačevića u totalnom kolapsu, kamioni zarobljeni (video) first appeared on SANA.

The post Ulica Save Kovačevića u totalnom kolapsu, kamioni zarobljeni (video) appeared first on SANA.

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img