25.1 C
Novi Pazar

Redžepović u Skupštini Srbije: Očekujemo da nadležni riješe pitanje krova nad glavom uzornom policajcu Ragipoviću

Published:

U Parlamentu R. Srbije prisutnima se obratio narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja gospodin Zaim Redžepović. Na samom početku svim muslimanima čestitao je predstojeći Kurban-bajram.

Osvrnuo se i na pitanje Šumske uprave u Tutinu. Mora se što prije ispraviti ta nepravda.

“To pitanje je također aktuelno i svi se da li će i kakve su šanse da se ova nepravda ispravi, jer argumenti su apsolutno na strani opštine Tutin da gazdinstvo bude u Tutinu i zbog sirovine koja se koristi i zbog svih drugih argumenata”, istakao je Redžepović.

Osvrćući se na problem penzioniranog policajca iz Tutina Sefedina Ragipovića koji je radni vijek proveo u Kraljevu, a kojem je država dala stan, u  kojem boravi 19 godina i kojem baš za Bajram prijeti deložacija, Zaimović traži javno odgovor kako će se riješiti ovaj problem.

“Cijeli život je radio na uspostavljanju javnog reda i mira i služio ovoj državi na najčasniji način. Mislim da ova država i nadležno ministarstvo moraju da urade sve što mogu da taj čovjek ostane u svom stanu. Niti je to luksuzan stan, niti je to kvalitetan stan, niti on ima puno kvadrata, a država, čini mi se, polaže jedan od najvažnijih ispita i pokazuje kakav je njen  odnos prema ljudima koji su ovu državu na neki način zadužili”, istakao je Redžepović.

SANA

The post Redžepović u Skupštini Srbije: Očekujemo da nadležni riješe pitanje krova nad glavom uzornom policajcu Ragipoviću first appeared on SANA.

The post Redžepović u Skupštini Srbije: Očekujemo da nadležni riješe pitanje krova nad glavom uzornom policajcu Ragipoviću appeared first on SANA.

Izvorni tekst

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img