19.8 C
Novi Pazar

Profili predsjednika Zukorlića dobili plavi bedž na Facebooku i Instagramu

Published:

 

Usame Zukorlić, predsjednik Stranke pravde i pomirenja, nedavno je postao jedan od privilegiranih korisnika koji su dobili plavi bedž verifikacije na Facebooku i Instagramu. Inače, Zukorlić ima jako praćene društvene mreže sa preko 36.000 pratilaca na Facebooku i preko 26.000 pratilaca na Instagramu.

On je prvi politički lider iz Sandžaka koji animira velik broj mladih koristeći društvene mreže punim kapacitetom. Pored Facebooka i Instagrama, aktivan je i na TikTok, YouTube, Twitter i Linkedin.

Verifikacija je proces koji provodi Facebook i Instagram kako bi potvrdili autentičnost, javnu ličnost i autentičnost profila na tim platformama. Plavi bedž označava da je profil vlasnik profila autentičan i poznat i da pratioci mogu saznati pouzdano stavove predsjednika Zukorlića na tim profilima, što je posebno važno u eri lažnih profila. Usame Zukorlić se story objavom zahvalio pratiocima na ovim društvenim mrežama.  Ukoliko još uvijek niste, zapratite Zukorlića: https://www.facebook.com/UsameZukorlic https://www.instagram.com/usamezukorlic, kaže se u saopštenju

The post Profili predsjednika Zukorlića dobili plavi bedž na Facebooku i Instagramu first appeared on SANA.

The post Profili predsjednika Zukorlića dobili plavi bedž na Facebooku i Instagramu appeared first on SANA.

Izvorni tekst

Povezani članci

NEW LIFE TURIKEY

spot_img

PANORAMA FITNES & SPA

spot_img

TAKO

spot_img

TAMTAM DJEČIJA KONFEKCIJA

spot_img