15.6 C
Novi Pazar

MARKETING

064 889 18 48

Profesionalno i produktivno djelovanje različitih medijskih faktora u jedinstvenoj koncepciji, pozicionira SMediju u lidera kompetentnih i konkurentnih pružaoca medijskih usluga, shodno tome, atraktivna marketing ponuda koju pruža, predstavlja priliku za najisplativiju i najefikasniju promociju, odnosno dalekosežnu poslovnu konekciju.

Svoje poslovne aktivnosti možete prezentirati putem reklamnog spota, reportaže, banera, priloga, naša produkcija je tu da vam pomogne oko marketing modela. Imali smo priliku sarađivati sa domaćim i stranim kompanijama, oni su prepoznali naš kvalitet I fleksibilnost, a ostvarena uspješna saradnja pomogla nam je u sticanju iskustava, koje ćemo rado primjeniti u poslovanju sa vašom firmom.

NAŠI MEDIJI I PARTNERI

Ozbiljnim i profesionalnim pristupom radu, obezbijedili smo kompletnu reklamnu kampanju na jednom mjestu. Širok spektar različitih vrsta medija, omogućio nam je kreiranje fleksibilne ponude za efektivno oglašavanje vaših usluga i proizvoda, posredstvom medija iz SM grupe, a kvalitetnu ponudu smo upotpunili sa našim partnerima iz medijske sfere, kao i LED bilbordima koji se nalaze na najprometnijim lokacijama u gradu.

Sandžak TV

Televizija

Ref Ref radio

Radio 105.8

Agancija SANA

Web portal

Glas islama

Časopis

Bilbord

Novi Pazar

Bilbord

Sjenica

Šta vam nudimo?

064 889 18 48

Odlika društva kojem težimo su slobodni mediji. Sandžak Media predstavlja udružene snage slobodnih medija sa tendencijom stručnog usavršavanja, objektivnog i transparentnog rada kroz poštovanje novinarske etike prateći tehnološke inovacije, a sve sa ciljem da svojim sugrađanima prezentuje kvalitetni medijski sadržaj.

Poslovno integrisanje zasnovano je na administrativno-organizacionom konceptu, u cilju jačanja medijskih kapaciteta, gdje je svaka članica zadržala svoj uređivački koncept, kurs i politiku. Na medijskom tlu Sandžak Media grupu predstavljaju televizija “Sandžak”, radio stanica “Refref”, jedini štampani časopis u ovom djelu Srbije “Glas islama”, web portal “Sana Press”, predstavnik prve novinske agencije na ovim prostorima, kao i led bilbordi na najprometnijim lokacijama u gradu.

Funkcionalan medijski opseg SM grupe, opravdano je svrstava u medijskog lidera na ovom prostoru. Zahvaljujući profesionalizmu i iskustvu stečenim u radu u ovoj djelatnosti duže od 10 godina, SM agencija predstavlja pouzdanog i stručnog partnera svakoj kompaniji.

Portfolio:

Sandžak TV

 • Televizija Sandžak je nasljednica prve televizije na ovom prostoru. Baštineći principe i kodekse morala i novinarstva, slobode i objektivnosti, otvorenosti prema svim društvenim faktorima, STV se etablirala među najrespektabilnijim regionalnim medijima u Srbiji, čija gledanost je u konstantnom porastu, a saradnja sa najjačim operaterima, kao i emitovanje programa putem interneta i android aplikacije, omogući će da se Vaše poslovanje pored Srbije prezentuje i u zemljama regiona, kao i u zapadnoj Evropi.
 • Emitovanje reklamnog spota (u trajanju do 30 sec) u dnevnim i udarnim terminima (6 do 8 emitovanja dnevno).
 • Za početak uspješne saradnje, objavićemo Vašu story objavu gratis. Idealna prilika da Vašu reklamu vidi preko 60.000 načih građana.

54,000FansLike
7,000FollowersFollow
10,000SubscribersSubscribe

Provajderi:

REF REF RADIO

 • Refref radio je jedini vjersko-edukativni radio u Sandžaku. Putem svoje frekvencije 105,8 MHz prezentira porodične i moralne vrijednosti, sa aspekta kulture i edukacije. Trenutno se emituje na prostoru Novog Pazara i putem interneta. Stručne ekipe više od deset godina uspješno odgovaraju na izazove, koje pred njih postavlja realizovanje programa. Poseban termin u programskoj šemi ustupa se studenskim emisijama, kako bi našu omladinu podstakli na kulturno stvaralašto i kreativnost.
 • Oglašavanje na radiju predstavlja odličan vid komuniciranja sa ciljnom publikom. Istraživanja rađena u posljednjih nekoliko godina pokazuju da se radio sve više sluša. Pojava smart telefona, kao i internet okruženje, omogućili su da radio bude uz vas i kada ste u pokretu.

105.8 MHz

SANAPRESS.INFO

 • Novinska agencija SANA je osnovana 30. avgusta 2000. godine u Novom Pazaru, kao prva novinska agencija u regionu. Putem svog web portala SanaPress, objektivno i korektno izvještava domaću i stranu javnost o najznačajnijim događajima iz regiona i šire. Profesionalne novinarske ekipe, kao i informativna, sportska i redakcija za kulturu i umjetnost, njena su prijednost u pravovremenom i tačnom informisanju sa terena.

 • Na portalu SANAPRESS možete se oglašavati na dva načina: putem bannera (gif, jpg, png, statični) ili pr teksta.

 • Banner veličine 728×90 px (leaderboard)

 • Banner veličine 300×300 px (vertical rectangle)

 • PR tekst u najčitanijoj rublici

GLAS ISLAMA

 • Glas islama je časopis koji se bavi vjerskim, društvenim i kulturnim temama, kao i geopolitičkim i strategijskim istraživanjima i izlazi u kontinuitetu od 1997. godine i predstavlja jedini štampani list u ovom dijelu Srbije. Pored kvalitetnog sadržaja, časopis se izdvaja i po kvalitetnoj štampi u koloru, izlazi 12 puta u toku godine, a zbog velikog interesovanja tiraž se pored Srbije distribuira i u zemljama Zapadne Evrope.
  • Reklama na 1/1 strane u koloru 

  • Reklama na 1/2 strane u koloru 

  • PR tekst na 1/2 strane 

bilbordi

 • Uspjeli smo uneti inovaciju u naš rad i obogatiti našu marketing ponudu sa tehnologijom nove generacije, odnosno LED bilbordima. Led displeji se nalaze se na najprometnijim mjestima, odnosno mjestima sa najvećom frekvencijom. Pristupačna cijena i visok kvalitet omogućiće vam brz povrat uloženog novca.

 • Novi Pazar (NP-1) – Bilbord se nalazi prekoputa Opšte bolnice u ulici Generala Živkovića, pored kružnog toka.

 • Novi Pazar (NP2) – Bilbord se nalazi u strogom centru grada, pored Opštine Novi Pazar, na zgradi Kulturnog centra, idealna pozicija da Vašu reklamu, bilbord je formata 3x4m.

 • Novi Pazar (NP3) – Bilbord se nalazi na najprometnijoj raskrsnici, u ulici Ruđera Boškovića, prekoputa AD “Ukras”, format 4x4m.

 • Sjenica – (SJ4) – Bilbord se nalazi u strogom centru grada, na gradskom šetalištu u Sjenici.

Zainteresovani smo za oglašavanje na:

Na period od:

Reklamu:

Održavanje društvenih mreža:

Ime firme ili lica koje šalje zahtjev:

Kontakt broj:

DIGITALNI MARKETING

064 889 18 48

 • Svaki uspješan biznis danas mora da bude prisutan na društvenim mrežama. Vođenje društvenih mreža je važan aspekt današnjeg poslovanja. Statistika kaže da dvije trećine ukupne populacije ne može da zamisli dan bez društvenih mreža.

  Održavanje društvenih mreža – Social Media

  • Do 3 objave & 4 story-ja u toku nedjelje,
  • Copywriting – Pisanje tekstova koji idu uz objave,
  • Kreiranje i montaža kratkih videa i animacija (video objave, story-ji, reels-i),
  • Grafički dizajn – osmišljavanje i kreiranje grafičkih vizuelnih rešenja,
  • Kreiranje plaćenih kampanja i analiza rezultata,
  • Sprovođenje aktivnosti koje imaju za cilj povećanje broja pratilaca.

Izrada web sajta je važan korak u razvoju vašeg poslovanja. Zahvaljujući našem inovativnom timu programera i kreativnim web dizajnerima, stvaramo savremene, optimizovane i funkcionalne sajtove, po pristupačnim cijenama, a kreiranje i održavanje se dogovara u skladu sa potrebama klijenta.